Ørneriket

Last ned reklamefolder her

Infrastrukturen på Ørneriket begynner å komme på plass og vi håper og komme igang med salget til påsken 2019.

Veiene er lagt, tomtene er skilt ut og vann, kloakk, strøm og bredbånd legges i disse dager. Flytebryggen med plass til 24 båter er allerede i bruk og ligger der klar til å ta i mot din båt. Båt kan du forøvrig kjøpe med huset til gode rabatter som Ørneriket oppnår hos leverandørene.

Førstemann til mølla gjelder alltid når man skal velge fritidsbolig. De beste husene og tomtene går først, slik er det bare. På Ørneriket er det mye å velge i enten du ønsker å være i sjøkanten, eller litt tilbaketrukket. Ta deg en tur og se på området, passer det for dere?

Ørneriket finner du her: Google kart

Gone fishing

Last ned reklamefolder her

Egentlig burde mann jobbe for å få bedre fritid, men ofte er karrière et overordnet mål. Dette er ofte situasjonen når barna er små og trenger begge foreldre i nærheten. Da er det viktig å ha et sted hvor man kan leve for hverandre og ta vare på de naturgitte forutsetninger.

«Gone fishing» sier vi. Sett telefonen på lydløs og heng opp plakaten «ute og fisker» på døra. Da vet alle har dere har kvalitets-tid i familien.

Høstens delikatesse

Naturen kaller

Det å ta barna med på spennende naturopplevelser er en investering for hele familien. Det er som å plante et frø, det vil spire og gro i fremtiden. Vi alle har noen positive naturopplevelser fra barndommen vi kjenner på, det er energi tilførsel i stressende hverdager. Sørg for å tilføre nye slike positive energikilder.

Far og sønn

Noen trenger bare litt opplæring!

Ta kontakt idag

Resten av ditt liv begynner idag!

Ta kontakt for mer informasjon om Ørneriket

Ring på telefon:  91101690

Send e-post til post@smola.com

Eller rett og slett stikk innom.