Colosseo as
Har siden 1997 drevet konsulentvirksomhet for byggebransjen i Norge,  spesielt de største kjedene. I 2016 besluttet vi å engasjere oss innen utbygging av fritidseiendommer i kystområder. Vårt første prosjekt er Ørneriket på Smøla hvor vi har kjøpt et ferdig regulert område bestående av 6 sjøhus (rorbuer), 7 hyttetomter og 9 tomter for husbygging.

Colosseo as har i de siste 7 år blitt rangert som et topp, AAA-selskap av Dun & Bradstreet.

Utbyggingen startet i 2018
Utbyggingen startet med etablering av veier inn i området og bygging av flytebrygge. Deretter skal området bygges ut med fritidsboliger i form av hytter og sjøhus. Her blir enhet for enhet bygget i samråd med kunde.

Her finner du oss

Fra Kristiansund kjører man til ferjeleiet Seivika og tar ferje til Tømmervåg på Tustna. Deretter kjører man til Sandvika og tar ferjen til Smøla.

Kjøretur fra Trondheim går via Orkanger og Kyrksæterøra mot Aure og Sandvika på Tustna.

Fra Sandvika tar det 20 minutter med ferje til Smøla. Ferja går hvert 30. minutt, noe senere på kveldstid.

På Smøla kjører man til Østsideveien 1997, Ørneriket.

Natur og naturlig kortreist mat
Temaet for hele utbyggingen er » Å bruke og bevare de naturgitte forutsetningene for Ørneriket og omkringliggende områder». Dette innbefatter å nyttiggjøre seg mat-resursene i nærområdene og skape et positivt samvær for eiendomsbesitterne.

Ørneriket marina
Hver enhet har sin egen båtplass i flytebryggen.  Båtplassen reguleres av egen avtale som forvaltes av felleseiet, Haugen Marina. En båtplass representerer en stemme på årsmøtet for Haugen Marina.