Ørnen-3

er et sjøhus designet med tanke på tomten og naturkvalitetene. Solens gang som starter med sol inn på soverom tidlig på morgenen og gir en god start på dagen, gjerne med en kaffesup på senga med orkesterplass til fiskebåtene som begynner dagen.

Det er også viktig å sørge for direkte kontakt mellom naturen, fiske, fjæresteiner og inne-området, da gjerne innom en rask tur på badet.

Ferdig til ferien?

Bygget kan ferdigstilles til ferien 2020. Det er nå kommet så langt at man bør diskutere med kjøper omkring detaljer som fargevalg, innredninger osv. Dette gjør vi ved å sette oss sammen i «Naustet» og tegne og justere etter ønsker, alt på storskjerm.

Hovedplan

Første etasje er disponert for mye inne – ute aktivitet for hele familien. Med kort avstand til marina, fjæresteiner og vannkant er det viktig å tenke kombinasjoner.

Normalt om sommeren vil sikker verandadøra stå åpen med direkte adgang til terrassen og nedgangen til vandringen ved vannkanten. Hovedinngangen gir direkte adgang til badet og det tekniske rommet. På utsiden er boden med egen inngang hvor vi tenker fiskeredskapen oppbevares sammen med sykkel o.l.

Gjennom en skyvedør som skiller entreen og «storstua» hvor kjøkkenet er arrangert slik at man kan følge med på uteaktiviteten også når maten skal tilberedes.

2. etasje

Andre etasje er disponert for den tiden da man ønsker å slappe av. Tre soverom hvor «master bedroom» er beregnet for avslappende kvelder og en morgen badende i sol og hav-utsikt. Bedre kan ikke dagene starte.

Her finner man også en TV-stue og utgang til den store verandaen. TV-stua er lagt oppe for at barna kan ha sin egen TV-kos mens «de voksne» boltrer seg nede.

Verandaen er et fantastisk sted for kvelder i ly for østavinden samt full soling helt til midnatt. Må bare oppleves.

Og alt dette med kort avstand til badet i andre etasje.