Ørnen-3

er et sjøhus designet med tanke på tomten og naturkvalitetene. Solens gang som starter med sol inn på soverom tidlig på morgenen og gir en god start på dagen, gjerne med en kaffekopp på senga med orkesterplass til fiskebåtene som begynner dagen rett utenfor vinduet.

Tidlig på morgenen er dyrelivet, spesielt fuglene svært aktive. Ørnen seiler ofte rett over hustaket og slår seg ned i et nabotre eller ute på en av de mange holmene. Mange slags ender «gresser» rundt småholmene, mens gåsa er litt mer forsiktig. Sjøoteren og seler er ofte besøkende rett utenfor stuedøra, det er bare å følge med.

Ferdig til ferien?

Bygget ferdigstilles til påsken 2021. Det som står igjen nå er innredninger og fotografering.

Dette bygget kommer på finn.no fra midten av mars. Det betyr at om du avtaler privatvisning allerede nå kan du avgjøre det hele og starte bruken allerede nå.

Hele huset er bygget etter TEK17 standard, altså boligbygg. Det gjør at det er velegnet som hjemmekontor hele året. Det er varmekabler i de fleste rom nede og badet oppe. Det er 400 volts hovedstrøforsyning som gjør anlegget velegnet for alle typer el-biler. Det er også klargjort for tilkobling til internett med fiberkabel.

Hovedplan

Første etasje er disponert for mye inne – ute aktivitet for hele familien. Med kort avstand til marina, fjæresteiner og vannkant er det viktig å tenke kombinasjoner.

Normalt om sommeren vil sikker verandadøra stå åpen med direkte adgang til terrassen og nedgangen til vandringen ved vannkanten. Hovedinngangen gir direkte adgang til badet og det tekniske rommet. På utsiden er boden med egen inngang hvor vi tenker fiskeredskapen oppbevares sammen med sykkel o.l.

Gjennom en skyvedør som skiller entreen og «storstua» hvor kjøkkenet er arrangert slik at man kan følge med på uteaktiviteten også når maten skal tilberedes.

2. etasje

Andre etasje er disponert for den tiden da man ønsker å slappe av. Tre soverom hvor «master bedroom» er beregnet for avslappende kvelder og en morgen badende i sol og hav-utsikt. Bedre kan ikke dagene starte.

Her finner man også en TV-stue og utgang til den store verandaen. TV-stua er lagt oppe for at barna kan ha sin egen TV-kos mens «de voksne» boltrer seg nede.

Verandaen er et fantastisk sted for kvelder i ly for østavinden samt full soling helt til midnatt. Må bare oppleves.

Og alt dette med kort avstand til badet i andre etasje.