Det å bruke fritiden sammen med familie og venner i Smølas fantastiske natur gir stor energi for en kropp som daglig må prioritere og effektivisere. Denne følelsen har vi samlet i begrepet “Gone fishing”. Tenk å få etterlate seg informasjon om at man er ute og fisker, “Gone fishing”. Kun familie og venner rundt seg og et stort håp hengende i et fiskesnøre.
Når man er tilbake klargjør man fisken for et herremåltid som følger alle helseanbefalingene. Nytrukket torsk, bare uttrykket får munnen til å gjøre seg klar.
“Gone fishing” er verdifulle frø å plante i et barnesinn. Det å få lov å slippe båtfestet i land for å sette kurs mot storfisken er noe som lever i et barnesinn hele livet. Å utforske fjæresteinene for småkrabber og annet sjøliv er ubetalelig. Finne noen blåskjell eller kanskje hjerteskjell som krydder på fiskemåltidet er dagens høydepunkt for barna.
Når du blir vekket av et barn i nattdrakt som spør om dere ikke skal dra garnet snart, da forstår du at friluftslivet har satt seg. Da er frøet godt plantet i såvel mor og far som barna.
Da er det bare å kikke ut av vinduet, vurdere vindretning og styrke og gi beskjeder som en god fisker skal.
Da kand du bare henge skiltet på døra, “Gone fishing”!
Og skulle det komme noen mens du er ute så vet de iallefall at du har et godt liv!
Velkommen til Ørneriket!!