Kjøp din egen hyttetomt og båtplass i marinaen nå!

Du kan utvikle ditt feriested i ditt eget tempo når du har valgt tomt og båtplass. Du kan kombinere byggearbeid og fritid og gradvis utvikle ditt ferieparadis.

Som ellers i livet er det viktigste å komme i gang. Har du satt spaden i bakken er du på vei til målet. Vi på Ørneriket har mange verdifulle kontakter som du kan bruke for å ferdigstille dine byggeplaner. Vi kan hjelpe deg med alt fra finansiering til kjøp av fiskeutstyr. Skal du kjøpe ferdig råbygg eller ferdig hytte, eller kanskje starte med å blande betong og kjøpe byggematerialer, vi har gunstige rabattavtaler.

Har du en båt med overnattingsmuligheter kan du jo bo der når du bygger, dursj badstue og toalett kan du leie på Ørneriket. Og trenger du landstrøm fikser vi det også, alt ligger klart for deg.

Alle tomtene er ferdig regulert, har egne gårds og bruksnummer og har vei, vann og kloakk lagt frem til tomta. Det er også lagt frem byggestrøm med 400 volts anlegg klart for el-bil. Fiber er en selvfølge på Ørneriket.

Tomtepriser fra ca. kr. 500.000,- inkludert infrastruktur, du trenger bare et strømskap og noe å tappe vannet i.

Vi kan også hjelpe med håndverkere om du ønsker å sette bort byggejobben eller deler av den. Alt dette kan vi diskutere om du kommer og ser på området.

Tomter

Er dette av interesse for deg så send oss noen ord nå og vi vil sende deg ytterligere informasjon om Ørneriket.

Vi har gode tilbud på ferdige hytter fra kr. 2,800.000,-.

Snakk med oss om finansiering.